Tel.: 34 93 586 36 00 Mail: info@cva.es | Horario: L-J 8:00-13:00 / 14:00-17:30 | V 8:00-13:45

Qui som

Comercial de Válvulas i Accessorios, S.L. (CVA) és una empresa comercialitzadora i distribuïdora de vàlvules industrials, pionera en el seu sector i reconeguda a nivell mundial. Els seus més de 35 anys d’experiència, oferint solucions a mida i integrals a clients de diferents sectors i mides, avalen la seva professionalitat i eficiència.

El nostre departament comercial, format per experts en el sector de vàlvules industrials, ofereixen una àmplia gamma de productes/serveis, a més la nostra excel·lent capacitat d’estoc ens permeten oferir una oferta de gran qualitat, de valor afegit i amb terminis de lliurament reduïts.

Cada dia, ens esforcem per convertir-nos en el seu assessor de confiança i partner especialitzat en vàlvules industrials i accessoris de canonades.

Equip humà

L’equip de CVA, amb una sòlida formació rebuda directament dels fabricants que distribuïm, treballa per trobar solucions viables i sòlides a cadascuna de les necessitats particulars. Un equip motivat, amb una gran voluntat de servei i compromès amb els clients.

El nostre departament tècnic i comercial trasllada contínuament als nostres fabricants l’experiència i observacions dels nostres clients amb l’objectiu últim d’optimitzar les prestacions dels productes subministrats, així com per assegurar la màxima fiabilitat i durada operativa. Grans institucions reconegudes en el sector industrial i més de 3000 usuaris certifiquen aquestes qualitats, situant a CVA com una empresa líder en el sector altament competitiva.

Oferta

Una àmplia oferta basada en més de 1000 proveïdors i una gran capacitat d’estoc permeten oferir una vàlvula específica, una solució per a cada necessitat i condició de treball. CVA ofereix als seus clients un servei global, que abasta des del subministrament de tot tipus de vàlvules, accessoris o controls fins adaptacions especials, pintures de protecció, actuadors i assessorament tècnic.

Gràcies a la seva qualitat i compromís, CVA és representant de grans marques. A més, la seva experiència i casos d’èxit l’avalen com un proveïdor de confiança i fiable.

626 16 22 44