Tel.: 34 93 586 36 00 Mail: info@cva.es | Horario: L-J 8:00-13:00 / 14:00-17:30 | V 8:00-13:45
Política de Qualitat

COMERCIAL DE VÁLVULAS Y ACCESORIOS està compromesa a oferir una elevada qualitat en els nostres productes i serveis en el que estàn implicats: els nostres proveïdors, el personal de Comercial de Válvulas y Accesorios, i els nostres clients i altres grups d’interès.

I per a exercir aquest compromís, la Direcció asumeix establir, documentar y mantenir un Sistema de Gestió de la Qualitat expressat en aquesta declaració de política de qualitat.

La satisfacció dels nostres clients s’optimitza al cumplir els requisits preestablerts en el contracte i cubrir les expectatives esperades i els requisits legals, al proporcionar una qulaitat de servei destacada, tant per la qualificació del personal de Comercial de válvulas com per la selecció dels nostres proveïdors.

La Política de Qualitat de Comercial de Válvulas y Accesorios està basada en la concienciació i implicació de tot el personal, per aconseguir una millora en la Qualitat de Servei.

De manera que la Direcció es compromet a millorar continuament, realitzant una gestió adecuada i eficient dels recursos tècnics, proporcionant formació continuada al personal.

 

Per que consti per escrit, queda firmat per:

CEO

Teofilo Calleja Lluis

28/01/18

 

Descarregar en PDF