Tel.: 34 93 586 36 00 Mail: info@cva.es | Horario: L-J 8:00-13:00 / 14:00-17:30 | V 8:00-13:45

Control de fluids

mediciones

CVA disposa d’importants acords amb fabricants líders mundials en instrumentació de pressió i temperatura de manera que el seu equip professional distribueix productes de gran qualitat desenvolupats a la Unió Europea.

L’actualitat ens obliga a un constant canvi a causa de l’avanç de la tecnologia i la innovació, que cada vegada es va adaptant a les necessitats dels clients i de la indústria per tal de ser més eficient

CVA és garantia de fiabilitat i durada d’ús per als nostres clients, que minimitzen els costos derivats d’avaries en maquinària a causa de fallades o errors en aquest tipus d’instruments.

La gamma es complementa amb accessoris d’aïllament per a la protecció dels elements sensibles.

Enginyeria de Filtració

mediciones

CVA disposa d’una àmplia gamma de filtres amb diferents tecnologies de filtrat, adaptats als múltiples requeriments tècnics de el client, que permet subministrar el producte específic a la seva necessitat de filtració, ja que una correcta filtració augmenta la productivitat, amb el consegüent estalvi de costos .

El departament d’Enginyeria de CVA ofereix una diversitat de solucions i dimensionat de filtres adaptats a cada característica de la instal·lació.

Tots els productes estan fabricats sota els més estrictes controls de qualitat, i compten amb certificacions homologades a la comunitat europea categoritzant i certificant-los d’acord amb la Directiva PED.

mesuraments de processos

mediciones

CVA és una empresa especialitzada en el control de fluids que ofereix solucions d’automatització per a la regulació de fluids, gasos i llots en diferents indústries de oil & gas, energia, mineria, química i alimentació, entre d’altres.

Els nostres tècnics i especialistes treballen en estreta col·laboració amb els nostres clients per minimitzar el temps d’inactivitat, maximitzar la seguretat de funcionament, mantenir un entorn segur i preparar mecanismes eficaços de resposta davant d’emergències.

626 16 22 44